Our Blog

DESPRE NOI




       ArtDent - Laborator Tehnica Dentara
  Infiintat in anul 2010 din pasiune pentru profesia de tehnician dentar si cu scopul de a oferi lucrari protetice la standarde inalte de calitate. Dorinta de a ridica tehnica dentara la rang de arta, dorinta nu usor de implinit, a facut ca ArtDent sa fie locul in care credem ca totul este posibil in tehnica dentara, ne-a facut sa muncim pentru a deveni profesionisti desavarsiti, sa folosim cele mai bune materiale si sa alegem calitatea ca principal tel.

Motto:
Daca vrei sa ajungi departe in calatoria ta spre succes, fii partener cu altii care stiu cum sa faca lucrurile sa se intample.

  Colaborarea cu medicii stomatologi, la fel de exigenti ca si noi, face ca obiectivul nostru principal, calitatea, sa fie intodeauna pe primul loc. Ne simtim onorati sa colaboram cu orice medic stomatolog care impartaseste aceleasi valori si care pune nevoile pacientului inainte de orice. 
  Oferim o gama completa de lucrari protetice, la un raport exceptional calitate-pret pentru ca ne dorim ca pacientii sa aiba un zambet frumos si sa se intoarca cu bucurie. Folosim aparatura profesionala de ultima generatie dar si materiale de cea mai buna calitate care, impreuna cu maiestria echipei noastre, duc la realizarea unor lucrari protetice cu un inalt nivel de calitate. Ne respectam cu seriozitate , promisiunile si termenele de executie pentru ca stim  ca o echipa medic-tehnician care colaboreaza perfect este ideala pentru zambetul pacientilor. Dorim sa ne convingem atat colaboratorii, cat si pacientii, ca o lucrare de calitate trebuie sa fie durabila, functionala dar si estetica. Unicitatea fiecarui pacient duce la dorinta de a creea lucrari adaptate nevoilor acestora iar aceasta este provocarea ce da viata laboratorului nostru.
    
           Va invitam sa ne cunoasti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Art Dent Group | Facebook ArtDent | Designed By Templateism | Instagram ArtDent

Un produs Blogger.